Order Form

Name:
Email Address:
Alamat dan No. Tel:
Satus Order Anda (baca terma untuk maklumat lanjut) Serius saya nak beli TANPA deposit.
Serius saya nak beli DENGAN deposit
Emm, saya nak tanya jer :)
Nyatakan Kod dan Kuantiti:
Bungkusan akan dialamatkan : Alamat sama seperti soalan no-3
Alamat lain di semenanjung
Alamat lain ke Sarawak
Alamat lain ke Sabah/Labuan
Cara penghantaran: Pos Laju
Pos Parcel
Lain-lain perkara yang berkaitan (jika ada):

Form provided by Freedback.

Thursday, January 28, 2010

DIY - Drawer Organizer

Salam;

Dah lama tak kongsi sesuatu :)
Kali ni ummi nak kongsi tentang - DIY drawer organizer


*****



Yang ni Ummi guna plastic board - untuk bilik anak - sebelum ni guna foam board - tapi tak tahan lama. Plastic board ni boleh didapati di bahagian alatulis. Amat mudah dan oleh siap dalam setengah jam sahaja :)

******

Yang ni pula, dari kotak Cocoa Collagen yang ada. Daripada dibuang baik gunakan -
Let's recyle :) Kalau nak lagi cantik, patutnya balut dulu dengan kertas pembalut hadiah, tapi "M" dah terlebih, ummi stapler aje - 5 minit siap....



Dah diisi :) tak lah berselerak lagi....

1 comment: