Order Form

Name:
Email Address:
Alamat dan No. Tel:
Satus Order Anda (baca terma untuk maklumat lanjut) Serius saya nak beli TANPA deposit.
Serius saya nak beli DENGAN deposit
Emm, saya nak tanya jer :)
Nyatakan Kod dan Kuantiti:
Bungkusan akan dialamatkan : Alamat sama seperti soalan no-3
Alamat lain di semenanjung
Alamat lain ke Sarawak
Alamat lain ke Sabah/Labuan
Cara penghantaran: Pos Laju
Pos Parcel
Lain-lain perkara yang berkaitan (jika ada):

Form provided by Freedback.

Thursday, January 28, 2010

Lycra Hairband: Giveaway.... giveaway... semua dijemput menyertai... Closing date: 26 Feb 2010

Salam;

Pertama kali Ummi adakan giveaway...



Hairband ni ada yang sesuai untuk anak-anak dan ada juga untuk dewasa
A- Printed lycra
B - lycra with buttons
C - lycra with bling-bling
D & E - flower girl
F & G - Love, love, love

Ummi akan pilih 8 (LAPAN) pemenang bertuah
Setiap seorang akan mendapat dua hairband
Pemilihan pemenang bertuah dan hairband yang dimenangi akan dipilih secara rawak

Tarikh tutup : 26 Feb 2010 (11.59 pm)
Pemenang akan dimaklumkan selewatnya pada 28 Feb 2010.

Bagaimana nak sertai?
Senang sahaja:

1. Jadi follower Ummi

2. Bagi yang ada blog,
2(a) buatkan satu entry tentang giveaway ini di blog anda, tinggalkan komen anda dientry ini beserta link kepada entry ttg giveaway yang anda dah buat di blog anda
2(b) dan linkkan blog anda dengan blog ummi

3. Bagi yang tiada blog, tinggalkan komen di entry ini dan emailkan tentang giveaway ini kepada lima orang kenalan anda (cckan kepada sentuhan_jemari_ummi@yahoo.com) - pastikan anda masukkan link giveaway ini didalam email tersebut

(kalau anda gunakan kedu-dua cara - penyertaan akan dikira sebagai dua)

Maklumat Tambahan
# Sebaiknya dalam komen anda nyatakan hairband yang anda suka ... mana tau ada rezeki boleh dipertimbangkan...

# Ummi benarkan gambar hairband untuk digunakan dalam entry anda

# jika ada pertanyaan boleh hubungi ummi tentang giveaway ini...


Selamat mencuba....

72 comments:

  1. Salam;

    Boleh tinggalkan komen dan link entry anda di sini :)

    ReplyDelete
  2. askum ummi

    http://ayuarjuna.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    saya dah emel ke 5 rakan : ayuarjuna@gmail.com

    tq...

    ReplyDelete
  3. salam ummi...dah join

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. salam ummi saya join jgk ya...

    n3 saya....http://impianalamaniman.blogspot.com/2010/01/lycra-hairbandgiveaway-giveaway-semua.html

    dtg la jenguk ya

    ReplyDelete
  5. izan dah join..

    http://izancute.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    kadang2 hairband pun kena gak maching dn baju yg dipakai..mmg best kalau ader byk2..harap izan bertuah nanti..

    ReplyDelete
  6. salam...
    saya nak join

    http://ieyza83.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    dan saya pun dah emailkan kepada kwn2

    nie email saya

    ieyza83@yahoo.com

    terima kasih...

    ReplyDelete
  7. Salam, saya nak join jugak...

    http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    Dah emel kepada 5 rakan. Emel saya megahasz@yahoo.com

    Thanks

    ReplyDelete
  8. salam...
    saya baru sahaja sahut seruan giveaway nie..

    http://azimadiyshop.blogspot.com/2010/01/sentuhan-jemari-ummis-giveaway.html


    ada pertanyaan utk ummi di sana.

    ~ sy dah sahut seruan? anda yg lain2.. bila lagi? ;)

    ReplyDelete
  9. Salam Ummi,
    Dah join giveaway nie ^_^

    http://heyylady.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    Thanks...

    ReplyDelete
  10. kinah teruja gak nak join..

    http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. ina joinnnnnnnnnnn


    http://inasepi.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. salam,

    Mamaqila pun nak join giveaway ni..

    http://nuraqilahdamia.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    tq

    ReplyDelete
  13. salam.... sye nk join gak... ;-)

    http://ayahanuna.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway-giveaway-semua.html

    terima kasih...

    ReplyDelete
  14. salam..
    dh join giveaway..:)


    http://adiellacollection.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. saya pun join juga

    http://diraumiwalid.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. SALAM UMMI...
    saya pun nak join. ini link saya

    http://umisofie.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    silalah terjah yer...
    saya berminat dgn hairband flower girl tu....mesti cantik kalau anak dara saya pakai.
    terima kasih.

    ReplyDelete
  17. salam..

    http://aslindaa.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    ... sy prefer printes lycra HB ...

    ReplyDelete
  18. Salam sis....ayu dah join!silalah terjah n3 ayu ye...mekasih!

    http://wfwifamily.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. salam...saya da join..nimy link
    http://mica-tetty.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum...sy pun dh join giveaway nie..ni link dia

    http://ajnie-isma.blogspot.com/2010/02/hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. salam ummi..oya nak join gak'

    http://oya-contest.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-givewaygiveway-semua.html

    fuh45x harap2 dpt satu..AMIN

    ReplyDelete
  22. Salam ukkuwah Ummi,
    saya pun nak join...
    http://mimi-online-business.blogspot.com/2010/02/hairband-to-give-away-by-httpsentuhan.html

    ReplyDelete
  23. salam ummi,
    rasanya dah folow smua..nnti jenguk2 ek
    http://saricorner.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. salam perkenalan..wah canti2nyer..sy dah join & saya suka sngt dng hairband D & E - flower girl sesuai ngan puteri sy.

    http://myheart-png.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. Salam perkenalan ummi, saya dah join, silalah ye..

    http://saat-saatini.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway-26-feb-10.html

    ReplyDelete
  26. salam ummi,

    i dh join:

    http://suzie284.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    i jugak dah email to 5 friends and cc the email to u.
    my email add is : suzie284@gmail.com

    tq!!!

    ReplyDelete
  27. ian joinnn

    http://inahasan.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    email:inahasan@ymail.com

    ReplyDelete
  28. http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    email kila:noeill_11@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  29. saya join ye

    http://liwaniel.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  30. salam ummi

    ni entri yana ok

    http://yanadzul.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    yana berkenan F(1-3) tu

    thanks ya

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. salam ummi, saya dah add kat

    http://akmafaizal.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    minat yang F (1-3) ngan E tu, klau dapat 2 hairband best ni. leh bagi tuk anak dara saya yg 2 orang tu. Hehe :P

    ReplyDelete
  33. Salam...
    Sy dah join...ni link..

    http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    Sy berminat dgn hairband B(1-2).
    Mesti cumel kalu anak dara sy pakai..hehe

    Sy jgk dah emel kpd 5 rakan.
    Emel sy : dak_rotu@yahoo.com

    Selamat Berkenalan..(^_^)

    ReplyDelete
  34. Salam Ummi,
    Selamat berkenalan :)
    Saya join giveaway ye. semua syarat dah dipenuhi tau..

    http://durratulain.blogspot.com/2010/02/giveaway-by-sentuhan-jemari-ummi.html

    ReplyDelete
  35. salam ummi,
    saya nak join..
    harap terima ea..
    nie link saya..

    http://seindahmawarku.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    tQ

    ReplyDelete
  36. salam.
    saya dah join dis contest.sila lah view link kat bwh nie

    http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/lycrahairbandgiveaway.html

    ReplyDelete
  37. salam saya pon nak join jugak
    nie link saya..

    http://terompahmawarrku.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    harap2 terima ea..

    ReplyDelete
  38. zai join..

    http://zaikulim.blogspot.com/2010/01/lycra-hairband-giveaway28feb.html

    ReplyDelete
  39. salam ummi...dah join giveaway ummi.. kalau ada rezei qda pilih yang F(1-3)
    ini link qda
    http://akydaradzi.blogspot.com/2010/02/giveaway-1lycra-hairband.html

    semoga dimurah kan rezeki selalu ummi

    ReplyDelete
  40. http://ogy2112.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  41. ju join ok..

    http://blogjuniza.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  42. Salam ummi..
    ^_^
    sofiyy nak jugak hairband tu..
    cuuteee..

    http://darlingharis-on9shop.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    tq!
    Salam~

    ReplyDelete
  43. salam..
    saya pun nak mencuba.. ini link saya
    kalau ada rezeki saya nak E

    http://coretanuda.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway-giveaway.html

    ReplyDelete
  44. Salam, saya join ye...kalau rajin jengah la..

    http://aimymardhiah.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  45. nadia join gak..
    sila2 la berkunjung ke blog nadia..

    http://nadia-nadhira.blogspot.com/2010/02/contest-25-lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  46. saya da join..
    sila2 la datang melihat blog saya..

    http://aiemmalya.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  47. http://taufidris.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  48. iqa pon dah join ummi...

    http://voliqakiko.blogspot.com/2010/02/sentuhan-jemari-ummi-giveaway.html

    saya minat flower girl dengan love3 tu..comel! kalau ade warna hijau lagi best! hehe..:)

    ReplyDelete
  49. salam..
    sy pn join jgk..
    ske printed lycra


    http://farhazal.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  50. salam saya dah join da..jomla datang jenguk..

    http://belogqisha.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    Kalau dah jenguk tolong komen ye..terima kasih..saya suka yang love & flower..

    ReplyDelete
  51. salam..sy da join jugak..:)

    http://twinkleaway.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  52. joining. if x lengkap inform ya? :)

    http://zhetthye.blogspot.com/2010/02/lycra-hairbandgiveaway.html

    ReplyDelete
  53. salam dh join

    http://arissasoleha.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    kalau mng nak D

    ReplyDelete
  54. salam perkenalan utk ummi
    sy pun nk join
    kalau sy dpt hair band nie..blh la pkai di kepala sy sbb rambut pendek..susah nk ikat.bla pakai ni..ala2 ayu la..terasa comel jika memakai hairband tu..yg A- Printed lycra
    lebih sesuai utk sy..bleh ke??

    hehehhe

    ni link sy
    http://ell-82.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  55. sarah join

    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  56. salam perkenalan, saya join giveaway...ni link saya

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway-sentuhan-jemari.html

    thank u so much!!

    ReplyDelete
  57. salam..dah join...

    http://fztogether.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  58. Salam Ummi...

    Saya jOin yeaa...

    http://deardelaila.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  59. Salam Ummi..
    sy pun join gak... dan sy suke design F & E..

    Check sini ye...
    http://noiya.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  60. Salam kenal Ummi...

    Saya pun dh join giveaway awk nieh.
    Sy suka design F & E
    Sweet kalo my little princess can wear it. HEHE! :)

    Jemput jenguk sini erk...

    http://wisdomkim.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  61. salam..
    hyee
    iena nk join yer..
    jemput singgah..

    http://ienaeliena.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  62. nil pon joint jgk:)

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  63. salam
    idah pun nak join jugak..
    ni link idah:

    http://edahjue.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    mudah-mudahan ada rezeki idah...

    ReplyDelete
  64. salam, saya juga ingin menyertai giveaway ini

    maaflaa kalau tak sesempurna yang lain, saya baru belaajr dan tak berapa canggih bab nak link-link nie..saya cube sekadar termampu...cube nasib..
    ok, ummi ini link saya...

    http://shafidamama.blogspot.com/2010/02/mari-kita-sertai-giveaway-ininak.html

    ReplyDelete
  65. ok..dh join..terjah yekkk...
    http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html
    klu saya bertuah n menang...sy nk design B & F

    ReplyDelete
  66. Saya dah siapkan entri pasal giveaway Ummi.. sila semak yer..

    http://aidiena.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    Mekasih!

    ReplyDelete
  67. ok..saya dah sertai..

    sila link ke:
    http://asmikimie.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway.html

    ReplyDelete
  68. http://usharapa.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveway.html

    ReplyDelete
  69. Salam saya join juga

    http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/02/lycra-hairband-giveaway-giveaway.html

    thanks

    ReplyDelete
  70. hi..santik2nye..tumpang lalu yek..jenguk2 ler sini kalu nak cari pakaian wanita..http://femininecentral.blogspot.com

    ReplyDelete