Order Form

Name:
Email Address:
Alamat dan No. Tel:
Satus Order Anda (baca terma untuk maklumat lanjut) Serius saya nak beli TANPA deposit.
Serius saya nak beli DENGAN deposit
Emm, saya nak tanya jer :)
Nyatakan Kod dan Kuantiti:
Bungkusan akan dialamatkan : Alamat sama seperti soalan no-3
Alamat lain di semenanjung
Alamat lain ke Sarawak
Alamat lain ke Sabah/Labuan
Cara penghantaran: Pos Laju
Pos Parcel
Lain-lain perkara yang berkaitan (jika ada):

Form provided by Freedback.

Wednesday, July 28, 2010

Mari teka apa ini?

Salam;

Ada yang nak teka apa ini?



Hint - berguna untuk bakal ibu sahaja.
Dua orang jawab betul, ummi akan hadiahkan sepasang - tapi pastikan anda bakal ibu atau ada bakal ibu yang anda kenal... kalau tak nak buat apa ya dengan "apa ini" ?

Ok - dah ditutup - Thanks to Zai kulim & Yana - nanti email ummi ya.

Washable Nursing Pad - daripada kain Flannel.

Ada yang lain berminat? email ummi juga ya.

salam sayang
-Ummi-

6 comments:

  1. nursing pad ler kak..zai penuh guna gak kalau betoi nak sbb nak kasi dkt adik dan kakak yg bakal melahirkan baby tak lama lagi

    ReplyDelete
  2. Zai;

    Yap betul... nanti email ummi ya..

    ReplyDelete
  3. Salam..ummie mana alamat email ummie??

    ReplyDelete
  4. Salam zai;

    sentuhan_jemari_ummi@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. oh sad too late cannot guess hehe.. mmg pun nak guess nursing pad :D

    ReplyDelete
  6. Shery :)

    Next time maybe.... (bila tu ya)

    ReplyDelete