Order Form

Name:
Email Address:
Alamat dan No. Tel:
Satus Order Anda (baca terma untuk maklumat lanjut) Serius saya nak beli TANPA deposit.
Serius saya nak beli DENGAN deposit
Emm, saya nak tanya jer :)
Nyatakan Kod dan Kuantiti:
Bungkusan akan dialamatkan : Alamat sama seperti soalan no-3
Alamat lain di semenanjung
Alamat lain ke Sarawak
Alamat lain ke Sabah/Labuan
Cara penghantaran: Pos Laju
Pos Parcel
Lain-lain perkara yang berkaitan (jika ada):

Form provided by Freedback.

Wednesday, April 28, 2010

Nota MyGFL - Part 1 :Pakaian Wanita: Kebaya, Blouse dan Seluar Wanita

Salam,

Baru-baru ni ada bercerita dengan sesorang ttg buat blouse dan dress labuh (dear sis, if read this entry... you know who you're... good luck... semoga baju kita sama-sama siap :)) )

Tiba-tiba ummi teringat yang ummi pernah download nota dari web mygfl, bertahun yang lalu... dan sekarang ni nota tu dah tak ada kat web tersebut.

Jadi ada baiknya nota tersebut ummi share kat sini. Namun, PERINGATAN PENTING bagi sesiapa yang nak guna nota ini:

1. ummi tak dapat nak bantu/jawab apa-apa soalan tentang jahit baju/seluar etc. Ummi cuma bertaraf (kurang daripada) amatur... Sekiranya ada soalan harap bertanya pada mereka yang lebih arif..
2. Ummi tidak bertanggungjawab atas sebarang hasil/akibat menggunakan nota ini.
3. Happy sewing - semoga ianya bermanfaat.

Nota-nota tersebut adalah:
1. Nota Jahitan : Kebaya Leher V
2. Nota Jahitan : Blouse Wanita
3. Nota Jahitan : Seluar slek wanita

(Nota: nota ini bersumberkan bahan didownload daripada web mygfl)

Selamat mencuba
Ummi

No comments:

Post a Comment

Post a Comment